Лют скандал с "Игри на волята". Има ли манипулация

Подозират задкулисен сценарий с победата на Алекса

Лют скандал с "Игри на волята". Има ли манипулация | StandartNews.com

Лют скандал се вихри около "Игри на волята".Победата на Алекса не се хареса на зрителите. И тази година любимците на зрителите бяха незаслужено ощетени, а продукцията очевидно буташе Алекса към финала още от самото начало, пише show.blitz.bg.

Чак такова неодобрение от зрителите към победител досега не е имало. А в мрежата ври и кипи от коментари, които разкриват задкулисието, което избута сърбина до победата и прибирането на 100-те бона.

В официалната страница на "Игри на волята" има повече негативни емотиконки за победителя Алекса, отколкото положителни. Най-наблюдателните фенове на формата са категорични, че Алекса има голяма преднина в последната битка срещу останалите финалисти. И не става въпрос само за купеното от него предимство с изкараните грошове, а за подпомагане от страна на продукцията.

На голяма част от хората пред малкия екран им е направило впечатление, че Алекса се справи изключително бързо и с двата пъзела на финала. Позозрително бързо. "Личи си, че не вижда пъзела за първи път. Гаранция давам, че го е редил няколко пъти преди това, без да знаят останалите участници, с което са му дали нижната преднина", гласи един от коментарите.

Оказва се, че Алекса още от самото начало е знаел, че ще бъде победител и това обяснява цялостното му поведение през целия сезон, безграничното самочувствие и изтъкване пред останалите. Неговата половинка Елица се била изпуснала пред нейното племе, че тя няма да напусне играта, докато не се съберат с Алекса в едно племе. Такава им е договорката с продукцията.

Тук изниква въпросът: "От къде е знаела, че Алекса ще пребори останалите резерви и че ще отиде точно в нейното племе". Отговорът е лесен: "Всичко е предварителен сценарий". Помните ли, когато в началото Алекса реши да се откаже от възможността да се слее с племената и вместо това взе доста грошове, които иползва в псоледната битка и благодарение на тях си извоюва победата?! Ами, да. Още тогава е започнал сценарият с подготовката той да бъде победител, а продукцията винаги въртеше така нещата, че да успява да се добута до финала.

Зрителите на шоуто са песни и от факта, че за втора поредна година победата отива в ръцете на чужденец. Припомняме, че миналата година за победител бе обявен Андрей от Казахстан. "Не е честно, че готините и наситина добри играчи отпадат рано, а продукцията бута по-слабите и тези, които не играят честно. Гого, Филип и Георги заслужаваха повече победата от Алекса", гневят се в мрежата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай