Любовният триъгълник е символ на карма

Любовният триъгълник е символ на карма | StandartNews.com

Двойките от предишни животи се събират в настоящето

Възрастова разлика от 15 г. между партньорите говори за фатално привличане

Кармична връзка между мъж и жена има, когато двамата са били влюбени в предишни животи и са преживявали заедно дълбоки емоции. Ето защо, когато те се срещнат в настоящето, изпитват огромна вътрешна потребност да се сближат. А след известно време влюбените в предишни животи започват да повтарят своите стари емоционални роли. Те се сблъскват отново със "старата" си любов. Ако е имало драматични събития, отново им се налага да се справят пак с тях, но този път по-мъдро. Духовната цел на такава среща за двамата влюбени се състои в това, да направят друг избор. По какво можем да познаем кармичните отношения в една двойка?

Разлика във възрастта

Определена разлика във възрастта между партньорите е показател за кармична връзка между тях. Разлика от 5 г. до 10 г. сочи, че срещата на двойката не е случайна. Вероятно между тези партньори съществува кармична връзка, изискваща отработване на взаимни дългове. Новата среща в настоящето им подарява шанс и възможност да разрешат назрелия въпрос. Това става чрез пресъздаване на същата ситуация за определен период. Тези двойки съществуват, защото кармата ги задържа заедно. Те вървят в една посока през жизнения си път, но единият от тях трябва да поеме ролята на водач, а другият - да го следва. Разлика във възрастта от 15 г. означава изключително силно кармично привличане. При тях разделите са почти невъзможни и много трудни. Отношения в тези двойки са много сложни - или си помагат един на друг, или отклоняват своя партньор от истинския път, увеличавайки по този начин неговите кармични дългове в предстоящия живот.

Неочакваност

Неочаквано и непонятно за всички около двамата влюбени, те стават двойка. Те може да са съвършено различни по характер, темперамент, да са с различно социално и материално положение, да имат голяма разлика във възрастта. Възможно е партньорите да се познават от години, но да вземат решение да се оженят съвсем изненадващо.

Бързина

Взаимоотношенията в двойката се развиват доста бързо и бурно. Няколко дни след запознанството влюбените може да заживеят заедно, а след месец-два дори да се сгодят. Партньорите сякаш са били озарени от мисълта да се съберат. Такива отношения често са белязани с ефекта на хипнозата. Те започват така стремително, че всичко е като на сън за влюбените и едва след години започват да възприемат реалността с пълно съзнание.

Преместване

След сключването на брак съпрузите могат да се преместят в друг град или дори в чужбина. Преместването на по-голямо разстояние, скъсването на родствените връзки, началото на нов живот някъде далеч от месторождението е още един важен признак за кармична връзка.

Сложно е

Възможно е в кармично обременените двойки единият да е пияница или наркоман. Възможни са още проблеми със здравето на единия от съпрузите или пък ранна смърт. Такива взаимоотношения безусловно могат да бъдат наречени "наказание". Тази зла участ сам си навлича самият човек, като несъзнателно избира проблемен партньор - най-вероятно поради скрито чувство за вина, дошло от миналото.

Безплодие

Липсата на дете в брака значи затворено бъдеще за поколението чрез тези хора. Тези кармични отношения на съпрузите служат за осмисляне на собствените черти от характерите им. В тяхната кармична връзка всичко зависи от постъпките им. Ако партньорите са действали правилно от гледна точка на съдбата и космоса в отношения помежду си - например не се обвиняват помежду си в безплодие, а осиновят дете, тази двойка по-късно може да има и собствено дете. Ако правилно се държи само единият от партньорите, но не получи подкрепа, за награда животът му дава друг партньор, от когото той може да има деца.

Фаталност

Става дума за любовните триъгълници и невъзможната любов. Когато изглежда, че партньорите цял живот се борят помежду си и са нещастни един без друг.

Можете да разпознаете кармичната среща, ако другият човек ви се стори познат. Доста често има взаимно привличане, нещо притегателно виси във въздуха, принуждава ви да сте заедно. Най-често силното привличане прераства в любов. Случва се обаче и да се заблуждавате, че сте срещнали вашата половинка. Но може да не е точно така, както изглежда. Ако са ви свързали неразрешени емоционални проблеми от миналото, рано или късно те ще изплуват на повърхността. Духовният урок за всички души, свързани по този начин, гласи да се освободят един друг и да станат независими същества.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай