Любовни искри в "Денсинг старс"

Любовни искри в "Денсинг старс" | StandartNews.com

Нана изтанцува последен валс в шоуто

Сериозна мълва, че звездите и партньорите им в "Денсинг старс" са се загаджили, тръгна през миналата седмица. Пръв на топа бе окачен чаровният актьор Дарин Ангелов. Заговори се, че с танцьорката Ани имат повече от професионална връзка. Наблюдателни хора ги забелязали в киносалон как се прегръщат и заливат от смях като тийнове. Това обаче ще се окаже поредната измислица. Той призна, че напоследък по негов адрес се носят доста клюки. Актьорът от Младежкия смята, че за любов винаги има време и че без нея животът няма смисъл. Партньорката му Ани пък обяснява в мрежата, че в почивките кара Дарин да танцува зумба и така на практика за него няма отдих.

Преди време се пусна и слухът, че и между Михаела Филева и Светльо прехвърчат искри, както и между Антон Касабов и Дорина. Михаела обаче даде ясно да се разбере, че със Светльо са станали близки, но само като приятели и че и двамата са обвързани. Холивудският мачо Антон също сподели, че с Дори са се сприятелили много бързо и дори се е запознал с гаджето й - певеца Ангел. Брадърката Елена също влезе в интригата и за нея се твърдеше, че е доста близка с партньора си Деян, но тя бързо го опроверга.

Шоуто обаче приключи за борбената Нана. "Днес ще танцуваме като за последно", каза, преди да се впусне във валс с танцовата си половинка Миро. Те не успяха да се преборят за достатъчно зрителски вот. "Независимо какво ни се случва в живота, трябва да го живеем, да му се радваме и да го изтанцуваме", каза на сбогуване Нана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай