Любo Дилов реже яко талантите

Любo Дилов реже яко талантите | StandartNews.com

Журито в петия сезон на шоуто се раздели на лошо и добри

Любен Дилов-син си спечели слава на лошото ченге в съдийския екип на новия сезон на "България търси талант", който ще започне през пролетта по bTV. По-голямата част от кандидатите за слава, които в момента се тълпят на кастинги из цялата страна, получават "не" от журналиста. Въпреки това той първи от колегите си Михаела Филева, Ицо Хазарта и Асен Блатечки натисна златния бутон. По този начин изстреля един от талантите директно на полуфинал. "Виждал съм какво ли не през изминалите сезони. За да ме впечатлят на кастингите, участниците трябва да покажат безспорен талант, фантазия и безупречно представяне на сцената. Всичко друго просто не ме интересува", коментира ветеранът в шоуто.
Златният бутон е възможност, която всеки от съдиите може да използва само веднъж. По този начин те показват недвусмислено своите фаворити. Такава възможност има и водещата Мария Силвестър, която все още очаква любимия си талант в петия сезон на шоуто. Във втората седмица от кастингите своя фаворит избра и Михаела Филева, макар докато натискаше бутона да си счупи нокът.

Междувременно отношенията между членовете на журито все повече се заплитат. Споровете им за това кой е твърде строг и кой - твърде мил с претендентите се разгорещяват с всеки изминал ден. Асен Блатечки и Ицо Хазарта са балансьорите в групата. "Май сме доста мили и добри", признава актьорът. Ицо е доста умерен в критиките, но доста се разчувства, когато един от кандидатите изпълни негова песен доста добре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай