Любо Нейков с фурор по bTV, какво става

Започва новият развлекателен формат "Дъ Шоуто"

Любо Нейков с фурор по bTV, какво става | StandartNews.com

Тази вечер започва новият развлекателен формат - "Дъ Шоуто" по bTV. Всеки вторник и сряда вечер от 22 часа зрителите ще се радват на първокласен хумор, поднесен от любимите на милиони българи комедийни класици - Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков - Шайбата и Рада Кайрякова. Режисьор на иновативния формат е Димитър Митовски.

В първия епизод на предаването, хибрид между пародия на токшоу и ситком, зрителите ще се запознаят с основните персонажи в него и техните особени взаимоотношения. Водещият (Любо Нейков) разговаря със своите гости - персонажи от обществения, професионален или социален живот - по актуални теми. Това са класически събирателни образи, а диалогът между гостите и водещия се провежда под формата на комичен "сблъсък". Другите постоянни персонажи са сценаристът (Тончо Токмакчиев), който е и момче за всичко, и продуцентът (Христо Гърбов), който е и единствен музикант от бенда. Освен дискусии по отношение на съдържанието и темите в шоуто, зрителите ще станат свидетели и на втора линия на общуване между екипа, която касае създаването и развитието на предаването, неговият рейтинг и дали не са заплашени от спиране.

Оригиналното съдържание, комбинирано с креативни скечове, авторски образи и актьорски импровизации, правят "Дъ Шоуто" уникално и единствено по рода си у нас. Иновативният формат е забавно намигване към всички познати вечерни токшоу формати, пресъздадени през очите и чрез автентичния талант на кралете на комедийния жанр в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай