Любимка от bTV отваря дом за възрастни

Поли Гергушева с нов бизнес по време на майчинство

Любимка от bTV отваря дом за възрастни | StandartNews.com

Любимката от bTV Поли Гергушева е в майчинство в момента, но това не ѝ пречи освен с памперси и пюрета да се занимава и с бизнес. Репортерката се предизвиква с ново начинание и отвори дом за възратсни в Петрич заедно с мъжа си. Социалната дейност, с която се захваща Поли, е нова както за нея, така и за половинката ѝ Борис Мечкуев.

Преди седмици близки и приятели на младото семейство честитиха отварянето на дома за отглеждане на възрастни, след като отварянето му се забавя повече от година заради пандемията. В дома ще бъдат настанени 42-ма души, които ще могат да се възползват от 10 вида услуги, сред които е и най-важното за тях медицинско обслужване, както и денонощна аудио-визуална връзка с близките, пише bgdnes.bg. 

Домът се намира в сградата на многопрофилната болница в центъра и е в непосредствена близост до градския парк. Според описанието той се намира в близост до планина Беласица и предоставя невероятна панорама и осигурява наличието на чист и свеж планински въздух. Клиентите на дома ще могат да се радват на модерно изградени и технологично оборудвани стаи, ежедневни медицински грижи. Едновременно с това ще могат да се насладят на различни организирани културни и развлекателни мероприятия, които да спомогнат за тяхното пълноценно социализиране.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай