Лукс на макс във ВИП Брадър

Съквартирантите се ширят на 700 кв. м

Лукс на макс във ВИП Брадър | StandartNews.com

София. Луксозно имение с всички удобства и екстри - в такава къща ще влязат съквартирантите от четвъртия "ВИП Брадър". Новата сграда вече се строи на площ от 700 кв.м и ще е с еконасоченост и дизайн, разкриха продуцентите. Хората, които ще разкриват драмите си пред цяла България, ще разполагат с фитнес, кът за пушене, зимна градина, две спални и три бани.

Къщата ще бъде готова в началото на месец септември, като за целта внушителен екип от над 150 изпълнители работят денонощно в Нови хан, на различни смени и по различно време.

"Това, което строим, е супер луксозна сграда, от една страна, и телевизионен декор - от друга, защото всичко трябва да се съобрази с камерите, операторите и режисьора и да изглежда добре на екран.

Едновременно с това обаче трябва да бъде модерно и приятно за живеене, защото за два месеца комфортът им винаги е бил приоритет за нас", споделя Кирил Якимов, управител на фирмата, която е поела строежа. Засега не са ясни имената на виповете, след като поредица от звезди отказаха покана за участие в шоуто. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай