Лъсна истината за Евгени и Валерия след "Ергенът"

След финала на предаването двамата вече открито афишират романса си

Лъсна истината за Евгени и Валерия след "Ергенът" | StandartNews.com

Връзката на Евгени Генчев и Валерия след "Ергенът" продължава да е гореща тема в публичното пространство. След финала на предаването двамата вече открито афишират романса си и на пръв поглед изгеждат щастливи. Оказва се обаче, че първите искри между влюбените не само са започнали да прехвърчат рано-рано, но и не давали гаранция да се задържат дълго един до друг.

Причината, според запознати, била Валерия, която грабнала победата и сърцето на Евгени, но оставила своето на кучетата, за които се грижи. Откакто са заедно, единствено Евгени правел компромиси в отношенията им, като дори склонил четириногите в банята си.

"За всички до Евгени стана ясно, че истински влюбеният е той, не тя. Валерия е студена, сдържана, егоцентрична и пълна фанатичка, що се касае до принципите и начина й на живот. Застави го да живее с кучета, застави го да яде вегански храни, командва го постоянно", разкриват близки до най-желания тв ерген, пише kliuki.bg.

Първите им скандали са факт, а Евгени вече не изглежда толкова щастлив, колкото го показваха в имението, и навярно все по-често се пита дали наистина това е жената за него", разкриват още запознати. Те са убедени, че двамата няма да ги бъде дълго, без значение дали той ще се връща към Елена, или ще търси нова любов в друга жена.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай