Лошо. Джак Никълсън не напуска дома си

Вероятно никога повече няма да участва във филм

Лошо. Джак Никълсън не напуска дома си | StandartNews.com

Ивестният холивудски актьор Джак Никълсън вероятно никога повече няма да участва във филм. Въпреки че се оттегли от обществеността през 2010 г., публиката се надяваше, че скоро ще го види отново. 

Близки приятели на актьора казват, че се страхуват, че той страда от деменция.

84-годишният Никълсън прекарва "тъжни, последни дни" във вила в Бевърли Хилс и е физически добре, но не и психически, пише Radar, цитирайки неназовани източници.

Още през 2018 г. източници заявиха пред Radar, че Джак Никълсън се оттегля от актьорството поради загуба на паметта.

Източникът тогава каза: "Има просто обяснение зад решението му - това е загуба на памет. Джак има проблеми с паметта и вече не може да си спомни репликите, които са му подадени".

"Джак и аз сме приятели от години и той изобщо не излиза от дома си. Синът му и дъщеря му се грижат за него. Физически е добре, но психически не. Наистина е тъжно да видиш актьор като Джак да си отива по този начин", каза приятел на актьора пред "Radar Onlinе".

Актьорът, спечелил три "Оскар"-а в кариерата си, има пет деца. Сега прекарва по-голямата част от времето си с дъщеря си Лорейн и сина си Рей, които живеят в близост до него.

Последният филм, в който Джак Никълсън участва, е романтичната комедия от 2010 г. "Откъде знаеш" с участието на Рийз Уидърспуун и Оуен Уилсън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай