Лоши новини за Мария! Раздяла за пети път

Жестоко скарване с половинката

Лоши новини за Мария! Раздяла за пети път | StandartNews.com

Фолк дивата Мария се раздели с съпруга си Миро отново.Според източник на "Уикенд" двамата се сдърпали жестоко по време на последната си почивка в Гърция. Изпълнителката е на родното море в компанията само на дъщеря си Марая, която е от първия й съпруг Димитър Андонов. Отварачката постоянно публикува в социалните мрежи морски кадри, като е отседнала в луксозния хотел на Мая Илиева в Слънчев бряг – „Дюн”. Миньончето на фолка ходи на плаж с кожени кубинки, което предизвика смях сред последователите й.

Преди около два месеца Миро Дзвера преби крехката Отварачка, но тя му прости и получи нов диамантен пръстен и забрави за кютека. Явно черните облаци отново са надвиснали над семейство Соколови. Това е пета подред раздяла за влюбените гълъбчета. Проверка в социалните мрежи показа, че Мария и Мирослав вече не са приятели в инстаграм, а миньончето отново е изтрила и всичките си общи снимки с него в мрежата. За сметка на това изпълнителката качва кадър след кадър в профила си, а последователите й не спират да й правят комплименти.

Не е ясна каква е причината за поредната раздяла на младото семейство. По всичко личи, че Мария има сериозни проблеми, а феновете й вече са притеснени за нея. Изпълнителката публикува няколко кадъра, на които изглежда доста слаба, и веднага получи загрижени коментари. „Мария, не си го причинявайки повече, вече изглеждаш плашещо” и „Подвижен скелет, не си щастлива! Не може да го скриеш!” – бяха само част от тях. Фолк дивата не желае да коментира слуховете за раздяла, както беше и при предишните скарвания на семейството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай