Лоши новини! Какво се случва с любимия на Мария Игнатова

Ситуацията след плащането на гаранцията

Лоши новини! Какво се случва с любимия на Мария Игнатова | StandartNews.com

Ивайло Цветков-Нойзи го закъса! Кръвна проба го заковава. Изследването показва, че коментаторът е бил зад волана с 2,52 промила алкохол в кръвта на 17 ноември миналата година. Това пише „Ретро“, позовавайки се на източници в Софийската районна прокуратура.

Съдбата на Нойзи може да претърпи рязък обрат, защото се оказва, че е бил доста по-пиян, отколкото си мислеха разследващите. Когато журналистът бе задържан в 2 часа след полунощ в кв. Драгалевци, дрегерът отчита малко над 2 промила алкохол в кръвта му. Тогава любимият на Мария Игнатова бе арестуван за 24 часа, а впоследствие е освободен срещу нечуваната досега гаранция за такова нарушение -15 бона.

Софийската районна прокуратура иска такава голяма сума за гаранцията на Нойзи, защото промилите са много високи, а и заради направена проверка на имотното състояние на журналиста, което е показало, че не му е проблем да даде такава сума за свободата си.

Нойзи не се противи и дава кръвна проба, когато Темида го изисква. Докато се чака да стане готова експертизата, сгафилата ВИП персона се извини за поведението си и обеща повече да не прави така, като в същото време обжалва голямата си парична гаранция. Софийският районен съд се съгласява, че сумата е прекалено висока и намалява гаранцията на 3 хилядарки. Решението на Темида е още миналата година.

В момента обвинението срещу Цветков е прецизирано, тоест е изменено заради новопостъпилата информация пред прокуратурата. Това означава, че има вероятност Нойзи да тръгне по стъпките на шеф Токев и да бъде пратен в затвора елек режим в Казичене. По закон Нойзи го грозят от една до три години решетки и глоба от двеста до хиляда лева.

Запознати с разследването смятат, че Нойзи няма да стигне до затвора. Това е така, защото това е първото провинение на журналиста. Най-вероятно Цветков ще отърве кожата с глоба, която ще е в горната граница - около 1000 лева и с условна присъда. Ако обаче стъпи отново накриво, без каквото и да е било съмнение, съдбата ще му е като на шеф Токев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
NebosY
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи