Лилибет родена в болница срещу 20 000 долара

Кралското семейство приели възторжено новината

Лилибет родена в болница срещу 20 000 долара | StandartNews.com

Лилибет е родена в петък, 4 юни, в 11:40 сутринта в болницата "Санта Барбара Котидж" в Калифорния. Преди раждането й има много спекулации, че Меган ще предпочете това да се случи в дома й. Лилибет Даяна се появява на бял свят в болнична среда, за което се заплаща сума от около 20 000 долара.

В официално съобщение кралското семейството обяви, че е очаровано от новината. Кейт Мидълтън и Уилям също били възхитени от щастливата новина за раждането на Лилибет и изпратиха своите поздравления до семейството. В Инстаграм бе публикуван кратък пост "Всички сме доволни от щастливата новина за раждането на бебето Лили. Поздравления за Хари, Меган и Арчи."

Теглото на бебето е 3,5 кг. В официалното съобщение на младото семейство се казва, че и майката, и бебето са в добро здраве. Информацията за събитието е оповестена 2 дни по-късно.

Лилибет Даяна е кръстена на прабаба си - Нейно Величество кралицата, която като малка сама се е наричала Лилибет. Твърди се, че покойният принц Филип, е бил последният член на кралското семейство, който се е обръщал към Елизабет с нейното детско прозвище – Лилибет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай