Лили с невероятен ход. Голяма изненада на концерта й

Над 12 000 зрители вече са запазили места

Лили с невероятен ход. Голяма изненада на концерта й | StandartNews.com

Мегазвездата на родната естрада Лили Иванова за втори път направи нещо невероятно. Пусна в продажба и билети зад сцената на най-големия си концерт от тазгодишното турне в зала „Арена София“.

Това обявиха от екипа на естрадната прима, след като се похвалиха, че всички билети за 4 декември вече са разпродадени, предаде "Телеграф".

Поради огромния интерес от вчера се пуснаха билети в секторите зад сцената, като местата са с ограничена видимост. Тяхната цена е 60 лв., а за по-хубавата гледка вървят по 90 и 130 лв.

Предишният концерт на Лили Иванова в същата зала през 2012 г. също бе разпродаден дни преди обявената дата. Заради това тя и тогава отвори залата и пусна почитатели зад сцената, които останаха доволни да видят и различната гледна точка на концерта й.

Така певицата стана първата с концерт в най-голямата закрита зала в България, а почти никой от колегите й не се осмели да има публика и зад сцената.

Статистиката сочи, че над 12 000 зрители вече са запазили пропуски за спектакъла в софийската зала "Арена София", насрочен за 4 декември (неделя). Ала желаещите да чуят и видят любимата си изпълнителка на живо не свършват.

На концерта след броени дни Лили Иванова ще пее в компанията на LI Orchestra - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и LaTiDa – беквокали.

В рамките на 6 месеца Лили Иванова пя на 33 концерта във всички краища на България със собствена група. Това е постижение, което никой български изпълнител не е реализирал от началото на прехода досега. Фенове са изчислили, че през 2022 г. примата е прекарала над 100 часа на сцената.

Нейният тонрежисьор Ангел Попов обаче не може да преброи концертите, по които е работил с нея за 30 г. Разказва, че техниката се променя, но отношението на публиката – не.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай