Лили похарчи 17 бона за пердета

Примата на бг попа е обзавела и трите си апартамента в столицата

Лили похарчи 17 бона за пердета | StandartNews.com

Лили Иванова е похарчила зашеметяващата сума от 17 хиляди лева за луксозни пердета, докарани директно от Франция. Новата придобивка на примата на българския поп краси не един, а и трите й просторни апартамента в София. Както се знае, Лили от години живее в прочутия последен етаж на кооперацията до френското посолство на "Оборище". Певицата наследява имот след развода си с Янчо Таков. Неговият баща, важен държавен и партиен функционер навремето, Пеко Таков, лично настоява бившата му снаха да продължи да живее в жилището и дума не дава да се продума, че някой може да й го вземе. До края на живота си Лили остава негова голяма любимка - не само като певица, но и като дъщеря, въпреки, че отношенията на сина му с бившата са обтегнати.

През 90-те е имало периоди, когато в апартамента на Лили Иванова не е имало дори и едно перде, защото тогава тя е залагала само на щори. Днес обаче ситуацията е различна. Обикновено певицата залага на белгийски пердета, като ги сменя почти всяка година. Наскоро е открила софийска фирма, която доставя пердета от престижни производители във Франция, като за нея прави повече от голяма отстъпка. 

Дори има период, в който тя е нещо като рекламно лице на фирмата и срещу това говори по интервюта за пердета и чаршафи, уж случайно. Тогава Лили открива френския стил в обзавеждането. И докато доста от колежките й, в това число и от други жанрове, си падат по кичозни италиански марки, направени предимно за руските олигарски, Лили се спира на френския финес. За новите си два апартамента в Подуяне и Изгрев, певицата също си е взема завеси и пердета, пише "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай