Лили по-скъпа от Малкович. Рекордни цени на билети

Бутиков концерт на примата в Народния театър разбуни страстите

Лили по-скъпа от Малкович. Рекордни цени на билети | StandartNews.com

Лили Иванова засенчи холивудската звезда Джон Малкович. Билетите за неин концерт в Народния театър се оказаха по-скъпи, отколкото за театралното представление на световноизвестния актьор в Храма на Мелпомена.

Най-високите цени за спектакъла „В самотата на памуковите полета“ бяха по 400 лв. и предизвикаха един месец дискусия скъпи ли са или не.

Сега певицата е решила да иска по 500 лв. на калпак и по този начин поставя рекорд в родния шоубизнес за най-скъп билет на БГ концерт, предаде „Телеграф”.

Билетите от 500 лв. са само 56 броя – те се намират на 3, 4 и 5 ред в партерния салон пред голямата сцена. От тях родната прима на естрадата ще изкара 28 хиляди лева. На предните и на следващите редове се продават още 57 билета по 300 лв., което ще напълни сметката й с още 17 100 лв. Досега 300 лв. бяха най-скъпите талони за вход на двата й концерта в НДК на 15 и 16 декември.

Най-евтини са 15 билета по 100 лв., но те са на последния ред от двете страни на балкона. Пред тях местата са по 150 лв. и 200 лв. По две стотачки струват и седалките на последните 4 реда на партера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай