Лили отложи турнето - отказва да пее в празни зали

Турът на примата за втори път се отменя

Лили отложи турнето - отказва да пее в празни зали | StandartNews.com

Лили Иванова отложи и турнето си през 2021-а заради пандемията и налагащите се мерки за сигурност. Примата отказва да пее в полупразни зали, но и не желае концертите й да са повод за нарушаване на ограниченията. Тя смята, че трябва да бъде за пример и в това отношение, макар че досега не си е пуснала снимка с маска.

Тази година Лили отложи турнето си и го насрочи за февруари 2021-а. Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а след това да продължи и с пространна втора част от тура. Сега обаче се налага да отложи и вече отложения тур и отново ще трябва да пренареди концертите. Налага се да бъде създадена и процедура за връщане на парите и презаверка на билетите. Екипът на Лили все пак я е убедил да размисли още известно време дали все пак да не остави някои от изявите в по-големите зали, пише "Телеграф". Иванова искала да запази само няколко прояви през декември догодина. Тя най-много държала на концертите в зала 1 на НДК и проявите в Пловдив. Освен това от екипа й сметнали, че може да има и изяви на открито в летни театри и удобни заведения. Очаква се тези дни примата да оповести окончателното си решение, но засега държала да няма нито един концерт преди декември 2021-а.

Тази година, освен издаването на диск със записи от миналогодишните й концерти в НДК, Лили смята да пусне и луксозен мултимедиен проект, включващ албум със стари снимки и спомени, разговори с различни журналисти и други. Някои от фотосите примата вече публикува в социалните медии, а за останалите феновете трябва да почакат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай