Лео ди Кaприо спаси мъж от удавяне

Актьорът прекарал 11 часа в търсене на младежа

Лео ди Кaприо спаси мъж от удавяне | StandartNews.com

Леонардо ди Каприо спасил мъж от удавяне, съобщиха от „DailyMail“. Анонимен източник разкри новината пред изданието – екшънът се разиграл на 30 декември, докато актьорът и приятелката му били на ваканция на Карибите. Капитанът на лодката, на която Лео и изгората му отдъхвали, разбрал за паднал зад борда на круизен кораб човек. Холивудският мачо не се поколебал и веднага се съгласил да се отклонят от курса си в търсене на младежа.

След 11-часови усилия носителят на „Оскар“ и екипът му намерили мъжа точно навреме – само минути преди да се смрачи и да забушува буря. Стана ясно и че лодката на Лео била единствената във водата в търсене на младежа, който иначе щял да бъде погубен в средата на океана. Капитанът е описал успеха им като „един на милион“.

Ди Каприо е сред многото звезди, които прекараха празниците на Сен Бартелми. Островът всъщност е любимото място на актьора за посрещане на новата година с приятели. Той неведнъж е бил забелязван там в компанията на Тоби Магуайър и Лукас Хаас и е водил някои от бившите си като Тони Гарн и Нина Агдал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай