Ламбо плаща сметки от отвъдното

За страховитата случка разказа Юлиан Вергов

Ламбо плаща сметки от отвъдното | StandartNews.com

Великият Стефан Данаилов си отиде от този свят преди повече от година. На поклонието му близки, фенове, приятели и колеги се редяха на опашка, за да изпратят Мастъра в последния му път. След погребението негови любими ученици, сред които Валя Щерева и Стефания Колева, отишли на заведение, за да вдигнат тост в чест на покойния им учител. В края на вечерта обаче се случило нещо много странно, за което разказа Юлиан Вергов, докато бе на гости на онлайн рубриката на Тото от "Скандау".

"Когато почина, светла му памет, Ламбо, един от класовете му отиде на кръчма. Там пада веселба в негова памет, Ламбо си беше голям бохем. Става време да си ходят и искат сметката. Сервитьорът идва, но им казва, че е платена. Те питат от кого, а отговорът ги озадачил - Ламбо. Настръхвам - той предварително е платил сметката, което е жестока идея. И аз мисля, няколко кръчми на морето, които много обичам..., чувствайте се поканени", сподели актьорът.

"99 процента от хората, на чиито погребения съм бил, не биха искали да виждат такива жалейки по тях. Разбира се, на всеки му е мъчно... Повечето биха се зарадвали хората да празнуват, да се забавляват заради тях и да ги изпратят с аплодисменти. Все пак животът продължава", допълва Вергов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай