Култов наш актьор издаде голяма тайна. Решението

Какво е жаланието на Владо Пенев

Култов наш актьор издаде голяма тайна. Решението | StandartNews.com

Култов наш актьор сподели голямо свое желание.

Вече искам да се пенсионирам, за да мога да си почина, но не е възможно. Актьорската професия е в мен и не мога да я оставя. Иначе вече навърших години за пенсия, но ще си почина през лятото и през есента отново ще играя. Това заяви актьорът Владимир Пенев в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

За образа на поп Кръстю Пенев заяви, че той е станал жертва на общественото мнение, че е предал Левски. Пенев е носител на "Аскеер“ за главна мъжка роля за образа си на поп Кръстьо в постановката на Народния театър "Великденско вино“ от Константин Илиев и "Икар“ за същата роля.

Той призна, че е приел ролята с голяма отговорност, но не се чуствал и не се е чувствал сигурен. Но режисьорът на представлението Явор Гърдев го подкрепил и без натиск успял да го убеди да не се отказва от нея. Пенев допъни, че тази година отбелязва и кръгла годишнина - 40 години на сцената на Народния театър.

Вървял съм по моя собствен път, опитвал съм да не правя неприемливи компромиси и мога да кажа, че повечето неща, които съм искам, съм ги направил, каза още Пенев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай