Култов актьор побесня! Думите му към полицаите

Плачков недоволства, че го спират на пътя

Култов актьор побесня! Думите му към полицаите | StandartNews.com

Актьорът Веселин Плачков не е съгласен с това пътните полицаи да спират коли без видима причина. Той е седмичен гост-коментатор в предаването "Преди обед" по БТВ. Една от темите, които обсъждаха днес заедно с Ива Екимова, Сашо Кадиев и Деси Стоянова, бе именно акцията на КАТ, която стартира преди десетина дни.

"Никой не може да ме спира без причина", каза той, а Деси Стоянова го попита: "Ама как могат да те разберат има ли причина или няма?"

"Като не нарушавам правилата? Представете си, че има много стоянки на пътя. Тръгваш ти от тука до Бургас. Аз ако трябва да спирам през 50 километра, ще стигна вдруги ден. Второ, случвало ми се е - карам, сам съм с бебето, което спи в столчето отзад. Шофирам и си викам "Мале, само да не ме спрат", и те ме спряха. В момента, в който ме спряха, то се събуди. Викам "Защо ме спирате?", а те "Рутинно е". Е какво рутинно - карам с 50 километра, всичко ми е ОК, защо ме спря бе човек?", ядоса се той.

"Да предупредя полицаите - утре тръгвам по магистралата за Казанлък, да не ме спират, защото Мариана Попова е нервна", завърши темата актьорът, който изигра Васил Левски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай