Кубрат Пулев: Вярвам в любовта

Проблемът е, че не обичаме себе си, казва прочутият боксьор

Кубрат Пулев: Вярвам в любовта | StandartNews.com

Кубрат Пулев най-после публично проговори за раздялата си с Андреа. Краят на връзката им дойде преди почти година, но двамата упорито криеха този факт. Фолкаджийката започна да пише в инстаграм за изневерите и любовниците на спортиста, но той запази мълчание. 

"С Андреа се разделихме. Когато човек е силен, знае какво иска и знае как да го постигне. Той може и сам, и с  някого до себе си. Знае как да го направи, за да бъде щастлив. Да има любов в сърцето си, това е най-важното“, признава Пулев. И добавя, че вярва в любовта. „Аз говоря постоянно за любовта на хората към България - тази любов трябва да я има в нашите сърца, в нашите души. За съжаление много чужденци обичат България повече от много българи. Трябва да носим и любов към себе си. Именно това ни куца, затова нямаме самочувствие – не обичаме себе си. Психологията ни е останала още от турско робство - преклонена глава сабя не я сече. Иска ми се да бъдем по-смели и обществено по-отговорни. Всеки се е затворил и мисли само за себе си. В хубавите къщи на политиците - оникс, а на улицата - прах и кал. Това е действителността в България. Много по-важно е всеки да мисли първо за България, а след това за личните си интереси", заяви боксьорът по Нова телевизия.  

На въпрос дали споделя максимата, че винаги до един успял и силен мъж стои една жена, той отговаря: „И аз така съм чувал и смятам, че това е вярно“.

Припомняме, че преди време Андреа написа в Инстаграма си: "Явно поведението и принципите ми са „по-мъжки” от доста „смели” мъже! В моя случай, за съжаление, аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че „бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета. Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз и със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай