Кристина от Ергенът се разкри. Проговори за Пианиста и Габи

Красавицата разкри какви подобрения си е правила

Кристина от Ергенът се разкри. Проговори за Пианиста и Габи | StandartNews.com

Една от най-интересните участнички в „Ергенът“ е Кристина. Освен безумно красива, юристката е и интелигентна.

Вероятно ще разберем повече за Кристина в хода на шоуто, но тя разкри малко повече за себе си в Instagram, където отговори на доста въпроси на своите последователи, съобщи сайтът vbox7.com.

Така например стана ясно, че тя не вярва в любовта от пръв поглед, а в една връзка търси преди всичко доверие, спокойствие, смислени разговори и уют след края на дългия и изтощителен работен ден.

Кристина беше попитана и какво мисли за Евгени. Тя отговори твърде лаконично на въпроса, определяйки го за „добро момче“. По-късно каза, че го определя за „момче“, защото има такова излъчване – детско. Дали обаче това означава, че романсът между нея и пианистът е невъзможен? Твърде вероятно е, но и нека не забравяме, че участничките нямат право да разкриват твърде много от случилото се в Бодрум.

Иначе Кристина призна, че ѝ се иска да продължи както с работата си на юрист, така и да се развива като инфлуенсър. Впрочем последното вече ѝ се получава и то с голям успех. Така например наскоро тя е рекламирала и сериозен бранд, занимаващ се с продажба на луксозни бижута.

Кристина призна още, че има силикон в бюста си, а фигурата поддържа с фитнес и здравословно хранене. Но по-интересен беше отговорът ѝ на това какво мисли за скандалната Габи. И отговорът ѝ е категоричен – обича я.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай