Криско отново ще става баща

Рапърът и жена му пребориха короната и вдигнаха парти за ЧРД на Амая

Криско отново ще става баща | StandartNews.com

Криско и половинката му Цветелина Петрова тъкмо отбелязаха първия рожден ден на дъщеничката си Амая, и стана ясно, че празникът им всъщност е двоен. Рапърът и жена му вече са в очакване на втора рожба, твърдят техни близки, пише "Уикенд". Рапърът качи в социалните мрежи снимки от детския купон, на които щастливата майка е облечена в по-широка рокля, под която леко се загатва нарастващото й коремче. Звездата и жена му винаги са казвали, че искат две деца, при това с малка разлика във възрастта. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats) на

Близки до Петрова издават, че бременността й вече протича нормално, но в самото начало цялото семейство преживяло стресова ситуация. Покрай активния си начин на живот и липсата на социална дистанция, Криско лепнал коронавируса и прехвърлил заразата на половинката си. За щастие, бременната Цвети се разминала само с леки симптоми, а изпълнителят имал температура, кашлица и загуба на обоняние, но и при него не се наложило болнично лечение.

Говори се, че рапърът хванал Ковид-19 от Галена, която също изкара болестта през юли. Горе-долу по това време хитовият изпълнител и чалга звездата довършваха работата по общото им парче „Красиви лъжи”. Певицата още не знаела, че е заразена и прехвърлила вируса на Криско, който пък го предал и на жена си. За разлика от Галена обаче, Талев не е споделял публично за състоянието си. Той предпочел да скрие от почитателите си този факт.

Изглежда, че талантливият габровец и любимата му вече са напълно здрави, след като си позволяват да организират шумно парти за първия рожден ден на щерка си. От кадрите, които Цветелина разпространи в инстаграм, личи, че на тържеството са присъствали доста гости, а малката Амая е получила голяма торта и много подаръци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай