Криси Димитрова оцеля на косъм в буря

Певицата разказа за най-страшното си преживяване в самолет

Криси Димитрова оцеля на косъм в буря | StandartNews.com

Кристина Димитрова е запален пътешественик и е обиколила почти целия свят. Едно пътешествие обаче със сигурност ще помни цял живот, защото се разминала на косъм от смъртта. Певицата разказа за ужаса, който изживяла, когато заедно с бившия й съпруг Иван Тенев и Орлив Горанов летели обратно от Куба. Половин час, след като се издигнал във въздуха, самолетът попаднал в чудовищна буря.

"Гърмяха светкавици, имах чувството, че всеки момент ще разполовят самолета ни. Имаше периоди, в които той падаше като асансьор. Аз седях между Иван и Орлин, така съм ги стискала за ръцете, че когато кацнахме аварийно, им бях направила дупки в ръцете. Приземихме се принудително в Доминикана, защото единият от двигателите се оказа развален. Вярвайте ми, изпаднах в истерия. След няколко часа престой, после така съм заспала след това изтощение, че до Прага, където беше минус не знам колко градуса, кацнах с къси панталонки, носейки 20 кг кафе от Куба", разказа Криси в ефира на Нова. 

Следващата дестинация, която си е набелязала, е остров Занзибар. Ще отиде обаче в Танзания, след като приключи с работата по предстоящия си албум, който скоро ще пусне на пазра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай