Край! Легендарна наша двойка се разделя позорно

Вината обче е само в един от тях

Край! Легендарна наша двойка се разделя позорно | StandartNews.com

Неприятен и тъжен край на една гояма любов.

30 години заедно, 30 години тя го обича, той я наранява, тя му прощава и всичко се повтаря. Омагьосаният кръг не спираше да се върти и върти, като за малко да докара лудост на Радина Червенова. Тя обаче сложи край. В най-неочаквания момент. Сега и завинаги.

Една от най-известните ни водещи се раздели окончателно с мъжа, когото винаги е обичала и вероятно още обича - Коко Каменаров. Но избра себе си пред него, отказвайки да се превръща в амеба, търпяща хойканията му. А те са безчет. Очевидно Каменаров страда от това заболяване, защото женкарството е доказано заболяване и в Америка се лекува в клиники.

Преди дни Коко бе заснет с поредната си млада любовница - атрактивна брюнетка. Снимките изтекоха в нета и очевидно са били катализатор за решението на Радина, която понесе много. Тя прости на мъжа си дори, когато я заряза и отиде да живее със сестрата на Гергана Паси. После той долази обратно и тя го прибра...

"Връзката ни с Коко е някаква магия, ние се обичаме като в първия ден. Да, имали сме трудни моменти, но аз съм простила, говорили сме много. Надявам се и той да може да си прости", казваше преди време в интервю Червенова. Сега обаче се съмнява в това.

"Аз не мога да прощавам повече, дано той успее да го направи към себе си някой ден", споделила красивата водеща пред свои приятели тези дни, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай