Край! Голяма промяна за Хари и Меган, какво решиха?

Херцозите вече искат да се преселят на ново място

Край! Голяма промяна за Хари и Меган, какво решиха? | StandartNews.com

18-месеца, след като се нанесоха в имение за 11 млн. лири в Калифорния, принц Хари и съпругата му Меган искат да се преселят на ново място. Те казват, че никак не се чувстват на седмото небе там и предпочитат да имат нов "адрес".

Херцогът и херцогинята на Съсекс купиха луксозния дом в Монтесито - район на окръг Санта Барбара, известен със своите уединени частни имения - като място, подходящо за отглеждане на деца. Те са родители на Арчи, който е на две годинки, и Лилибет, която вече е на шест месеца. Говори се, че Хари и Меган вече не са във възторг от просторния дом, който обитават - девет спални, фитнес зала, плувен басейн и тенис корт. Не им допадало местоположението му в луксозния квартал, въпреки че разполагат с почти 7,5 акра земя, заобиколена от борови и кипарисови дървета.

Меган и Хари искали да останат в квартала, но на друго място. Източник казва, че двойката е започнала да прави проучвания да купи друга къща в района, пише "Дир". Имението им няма да се продава свободно, а с частни оферти и ще се показва само на хора, които са сериозни купувачи.

Твърди се, че херцозите харесват самия Монтесито, в който живеят телевизионерките Опра Уинфри и Елън Дедженерис, както и холивудски звезди като Том Круз.

37-годишният Хари и 40-годишната Меган зарязаха своята британска резиденция "Frogmore Cottage", в кралското имение Уиндзор, заради Калифорния, където се преместиха през март 2020 г. "Frogmore" сега се използва от братовчедката на Хари, принцеса Юджийн и съпруга й Джак Бруксбанк, които се сдобиха с първа рожба миналия февруари.

Мега и Хари купиха имота в САЩ от Сергей Гришин през юни 2020 г. Руският бизнесмен го придобил през 2009 г. за близо 19 милиона паунда.

Освен деветте спални, домът разполага с 16 бани, чайна и частна детска площадка. Има също библиотека, офис, СПА център със суха и мокра сауна, киносалон, зала за игри, винарска изба и гараж за пет коли.

На територията има розови градини и отделна къща за гости с две спални и две бани. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай