Красива водеща се сбогува с Нова тв. Невероятна причина

Марина Цекова съобщи голяма промяна в ефир

Красива водеща се сбогува с Нова тв. Невероятна причина | StandartNews.com

Марина Цекова слиза от екрана на Нова тв. И причината за това е прекрасна. Новината обяви самата водещата на „Събуди се“ в ефира на предаването в неделя и се сбогува с телевизията.

По думите й обаче отсъствието й от малкия екран ще е по-дълго от типичния летен почивен месец. Цекова призна, че от известно време е криела от зрителите, че водещите на „Събуди се“ са двама и оповести, че е бременна.

„Обикновено в 11 часа сутринта в неделя казвам на зрителите, че ще се видим другата седмица, но това сега няма да е така. Да, излизаме в лятна почивка, но освен това е редно да ви призная, че от известно време крия от вас зрителите, че водещите на „Събуди се“ сме вече двама“, каза тя.

Ники Василковски, който също бе в студиото каза, че има поздрав изненада от целия екип на предаването и пусна видео послание към нея. “Искаме и ти и вторият водещ да приличате на тези слънчогледи“, каза след това той и й поднесе букет с цветя.

„Простете ми за грешките, знам, че ги е имало, но са били неволни. Благодаря на екипа на предаването за всичко, няма да ви забравя. Всичко хубаво от мен и до нови срещи“,завърши Цекова със сълзи на очи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай