Краси Радков и жена му смаяха ефира с интимна изповед

Една удивителна история - засенчва филмите

Краси Радков и жена му смаяха ефира с интимна изповед | StandartNews.com

Актьорът Краси Радков и жена му смаяха ефира с интимна изповед. Двамата разказаха как са се оженили, а историята им е като излязла от холивудски филм.

Със Станислава сме заедно от 18 години, запознахме се в Смолян, бях на турне със сатиричния театър. Отидохме да се настаняваме в хотела, тя също се настаняваше, беше с родителите си на екскурзия. Поканих я на представлението, разказа в ефира на Нова телевизия Краси Радков.

„Гледахме представлението, трима мъже облечени като травестити, и аз попитах майка ми: „Абе, кой беше този, дето ме покани?“. А тя: „Този, дето най-много прилича на жена“, добави половинката му Станислава.

„На другия ден ми прати SMS, с който ми пожела добро утро и въпрос – имаш ли си гадже.

На първата среща се появи с чехли. Когато му казах, че не харесвам мъже с чехли и сандали, той ги събу и през цялото време ходи бос. Казах си, че това е мъж, който може да направи всичко за една жена“, добави половинката на комика.

„За 3 месеца се сгодихме и за още 3 подготвихме сватбата“, каза още тя.

„Обичам Станислава, тя е като едно слънце, кара ме да се чувствам щастлив, роди ми едно прекрасно момченце. Тя направи така, че да се променя, промени ми се всичко“, призна Краси Радков.

„Теодор е много дълго чакано дете, винаги съм искала деца, но не се получиха нещата. В едни момент бях загубила вяра и желание, но краси бе човекът, който ме накара да го продължа. Нямаше как да го кръстим, освен Теодор, божи дар“, добави чаровната половинка на актьор.

„Винаги единият е подкрепял другия, имали сме и тежки моменти. Обичам те, благодаря ти за всичко и за компромисите, които си правила цял живот“, призна Краси Радков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай