Вторник,

Красавица сменя Марина Цекова на екран

От: СТАНДАРТ -
11728
Красавица сменя Марина Цекова на екран
A
A
A

Стана ясно коя красавица сменя водещата на сутрешния блок през уикенда по Нова тв Марина Цекова. Цекова в неделя води последния ефир на „Събуди се“, а от днес излиза по майчинство, в очакване на второто си дете.

В „На фокус с Лора Крумова“ тя направи равносметка за последната трудна и емоционална година. Споделя, че със съпруга си Златимир Йочев, който води сутрешния блок по конкурентната бТВ, рядко са заедно.

„За последната година веднъж сме успели да отидем някъде заедно тримата с дъщеря ни Тамара за по-дълго време и тогава когато се събудихме преди 6-7 месеца заедно осъзнах, че от половин година това не се е случвало. Не знам дали хората могат да си представят какво е да не можеш да се събудиш до любимия си човек всяка сутрин. Но това си беше едновременно смешна и тъжна реализация. Аз ставам сутрин в 5.20 ч., а той става всяка сутрин в 4.20 ч. и това беше графика ни през последните месеци“ – призна Марина Цекова.

Докато Марина Цекова е в отпуск по майчинство, журналистът на NOVA Анна Мария Конова ще я замести като водещ на „Събуди се“.

„Анна Мария е прекрасен репортер от Новините на NOVA. Тя е опитна, плува в нашите води. Знам и съм уверена, че ще се справи добре на тази позиция. Искам да изкажа благодарност към всички останали хора от предаването, които не се виждат на екран, но са там. „Събуди се“ ще продължи да бъде такова каквото е било. Ще продължи да предоставя най-интересното и най-смисленото съдържание, защото екипът на предаването е чудесен. Използвам поводът да им благодаря“, коментира Марина Цекова.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com