Кой пази Меси от феновете му, когато искат снимка

С него е навсякъде

Кой пази Меси от феновете му, когато искат снимка | StandartNews.com

Откакто Лео Меси играе по терените в САЩ, интересът към мачовете на Интер Маями е огромен. И не само заради многото звезди, които ги посещават, но и заради повечето публика и интерес към футбола като цяло.

А както добре знаем ние в Европа, това създава и предпоставки за нахлувания на фенове на терена в опит да се снимат с един от най-добрите футболисти на света. Ето защо Дейвид Бекъм се е погрижил за безопасността на Меси.

Вече отворихме темата за бодигарда на Лео Меси, който дори и по време на мач следи стриктно какво се случва около аржентинеца. И винаги е готов да се намеси, когато това е необходимо.

Е, при последния мач на Интер Маями се наложи, защото в даден момент от него на терена нахлу фен и се отправи към Меси. Човекът бе с тениска на Барселона с името на аржентинеца на гърба си и даваше всичко от себе си, за да стигне до Лео Меси за заветната снимка.

И макар Меси да е в центъра на терена, бодигардът му забелязва какво се случва и със спринт, който дори Юсейн Болт би одобрил, успява да стигне до фена преди той да направи каквото и да е, пише GiveMeSport.

След което със сила го отдалечи от Лео Меси. В САЩ пък приемат случката като напомняне, че не е добра идея човек да се доближава до аржентинеца, ако той не му е позволил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай