Кой отсвири Халваджиян след Капките /Фото/

На афтърпартито отсъстваха няколко видни личности от формата

Кой отсвири Халваджиян след Капките /Фото/ | StandartNews.com

След грандиозния финал на звездния девети сезон на "Като две капки вода" участниците и екипът на шоуто поляха успехите си в столичното заведение на Кремена Халваджиян. На афтърпартито обаче отсъстваха няколко видни личности от формата. Това стана ясно от снимки в мрежата.

На ВИП купона от участнциите се появиха само победителят Рафи, Къци, Милица, Михаела и Поли Генова. От журито пък липсваше Фънки.

От всичко това стана ясно, че Фики и цялата фамилия Стораро са се дистанцирали от веселбата на Халваджиян. Предполагаемата причина е повече от кристална - Фики е очаквал отново да бъде победител, след като бе начело почти през целия сезон. Но се оказа, че въпреки отличното си превъплъщение в Елвис Пресли, публиката избра Васил Найднеов на Рафи. Азис и Фънки най-вероятно все още са в подчертано дипломатически отношения след скандалите по време на шоуто. 

Зуека и Геро бяха със жените си, а Къци доведе един от синовете си. Почетен гост на дансинга бе Румен Угрински, а сред най-палавите се оказа Юлиан Вергов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай