Кой може да разговаря с кралицата по личния й телефон

Елизабет Втора може би има профил в социалните мрежи, прави срещи в Zoom

Кой може да разговаря с кралицата по личния й телефон | StandartNews.com

Кои са хората, които могат да разговарят по телефона с Елизабет Втора?

Това става ясно от интервю за Us Weekly, в което журналистът Джонатан Скаредоти посочи ВИП особите, които могат да се обадят на кралицата на Великобритания и тя да им отговори.  По думите му, това са само двама души.

Главата на британската монархия разговаря по мобилен телефон с дъщеря си, принцеса Ан, и личния мениджър на състезанията Джон Уорън , който също е зет на близък приятел на кралицата.

„Кралицата има мобилен телефон, за който се твърди, че е модел на Samsung и е оборудван с криптиране срещу хакери MI6, така че никой да не може да го хакне“, каза Скаредоти.

Той предположи, че Елизабет II има акаунт в социалната мрежа Facebook, за което отдавна се говори. Журналистът се възхити как 95-годишната кралица овладява съвременните технологии и припомни, че в разгара на пандемията на коронавирус тя приема посетители в Zoom.

Въпреки това, тъй като членовете на кралското семейство все още не са потвърдили съобщенията на предполагаемите страници в социалните мрежи, експертът може само да предположи присъствието на главата на британската монархия в интернет.

По-рано Елизабет II присъства на кръщенето на двамата си правнуци в Уиндзор. Церемонията се проведе с участието на тесен кръг от хора. Беше уредено за сина на принцеса Юджини - Август Филип и сина на Зара Тиндал - Лукас Филип. Елизабет II дойде на церемонията, въпреки здравословните си проблеми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай