Кой известен пощальон играе Плашилото

Според анализатори на уликите Теди Кацарова е Палячи

Кой известен пощальон играе Плашилото | StandartNews.com

Сред поредните заподозрени между вероятните известни личности под костюмите в "Маскираният певец", са Теди Кацарова и пощальонът Пейо. Според анализатори на уликите и поведението на пеещите дъщерята на рок лъвицата Силвия Кацарова се криела под маската на Палячи, а музикантът Пейо Филипов от "Имаш поща" бил в дрипите на Плашилото.

В последното предаване уликите разкриха, че Плашилото е било споходено от двойна радост преди близо 20 години и зрителите веднага заподозряха, че в костюма се крие Милко Калайджиев, баща на близнаци и дори Веселин Маринов, който пък стана дядо преди месеци, пак на близнаци. Плашилото обаче е твърде висок, за да е фолкпевецът, а внуците на Маринов са очевидно прекалено малки.

Всички улики водят към позабравения Пейо, който има син и дъщеря, родени в началото на века, както подсказаха уликите. Освен това той свири на тромпет, а и от години е доста близък с продуцента Маги Халваджиян, който правеше и неговото предаване "Имаш поща". След като слезе от екран, Пейо отвори заведения, които може и да изпитват трудности заради ковидкризата, така че едва ли би отказал покана за участие. Той пее добре, за разлика от Крум Савов, който също бе нарочен от феновете за Плашилото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай