Ковид 19 в "Сексът и градът"

Темите в продължението ще бъдат от най-злободневните, казва Сара Джесика Паркър

Ковид 19 в "Сексът и градът" | StandartNews.com

Възможна и безопасна ли е еротиката за една нощ в ерата на противоепидемичните мерки заради Ковид -19? Това е една от темите в сериала „Просто така“ - продължението на "Сексът и градът". "Коронавирусът очевидно ще влезе в историята, защото засяга града, в който живеем. Как се променят отношенията, след като приятелите изчезнат? Вярвам, че сценаристите ще изследват проблема във всичките му аспекти“, коментира Сара Джесика Паркър, цитирана от "Венити феър". 

Самата актриса все още не е чела финалния вариант на сценария, сътворен от нов екип, начело с доайена на класиката Майкъл Патрик Кинг - изпълнителен продуцент заедно с Дарън Стар на „Сексът и градът“. Какво са "сготвили" те за Кари Брадшоу и компания, засега може само да се гадае. Сара Джесика Паркър предполага, че нейната героиня вероятно вече ще бъде звезда на социалните мрежи и е заменила вестникарската си колонка с подкаст. Дебатите в него ще бъдат не само за любовта, но и за новата политика в Америка.

За разлика от свободната Кари, Миранда и Шарлът ще бъдат вече майки на тийнейджъри, а от това логично ще тръгнат и разликите в житейските им философии. 

Сара Джесика Паркър на този етап е категорична, че заместничка на отказалата да влезе в новата поредица Ким Катрал няма да има.  „Не търсим четвърти герой. Имаме Ню Йорк като четвърти персонаж - и това ни е напълно достатъчно“, твърди актрисата като своеобразен отговор на различните хипотези, които бяха тиражирани, включително и възможността Саманта да бъде "убита" от сценаристите.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай