Котката променя живота ви. Как – говори цветът й

Мъркащите любимци могат да лекуват с енергията си

Котката променя живота ви. Как – говори цветът й | StandartNews.com

От дълбока древност котките са обгърнати в мистика. Мнозина са убедени, че те не само наистина имат 7 живота, но и обитават паралелни светове. Други пък твърдят, че мъркащите домашни любимци лекуват с енергията си и могат да повлияят на съдбата ни. Каква е ролята на котката, зависи от цвета й, защото именно той определя и енергията на животното. Как котката може да промени съдбата на семейството, при което живее?

Бял – котката ще ви донесе здраве и дълголетие. Тези котки са лечители. Напълно е възможно вече сами да сте открили това, защото ако имате бяла котка тя със сигурност обича да лежи в скута ви и да мърка. Смятате че си почива? Точно обратното – тя ви лекува от болести и ви зарежда с енергия.

Черен – още в миналото черните котки са спътници на вещици и магьосници. Това е така, защото тези писани носят силна защита. Черната котка пази дома ви от зли сили и проклятия и ви учи как сами да се пазите от неприятностите.

Рижа – котките, които носят в себе си енергията на слънцето. А заедно с нея те ще донесат и богатство в дома ви. Сами ще се чудите на късмета, който ще ви сполети, след като тази топка влезе в дома ви.

Сив – тези на пръв поглед скромни писани имат най-важната мисия. Те внасят любов и уют в дома и действат успокоително на стопаните си. В къща, в която се е настанила сива котка цари стабилност и хармония

Колор пойнт – това е цвят, който има лека окраска – светло тяло и по-тъмни лапи, опашка, уши или муцунка. Тези котки носят дълголетие на своите собственици. И не само – ако имате такава котка то имате всички шансове за сериозни успехи във вашия бизнес.

Трицветна – хората смятат, че ако една такава котка сама прекрачи прага на дома ви с нея идва и щастието. Неприятностите ще ви заобикалят, отношенията ще са хармонични, а доходите ви ще се увеличат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай