Котешки поглед на плажа

Котешки поглед на плажа | StandartNews.com

Очила като на Джон Ленън са №1 за лято 2014

Лято е! Дойде времето за плаж, коктейли, танци до изгрев-слънце и летни страсти в големи дози. Независимо дали ще хващаме секси загар на пясъка, ще лудуваме на парти край басейн, или ще се отдадем на ласки и любов в някой морски оазис, задължително е да изглеждаме зашеметяващо. А кое е парченцето от пъзела, което допълва една перфектна визия? Подходящите слънчеви очила, разбира се. "Жега" ще ви се притече на помощ и този път, за да подберете перфектния аксесоар, с който да сте секси, неустоими и в крак с модата.

Освен че предпазват очите от вредни UV лъчи, слънчевите очила допълват перфектно стайлинга. Тази година световните брандове са експериментирали с цветовете и формата на рамката, както и с цветовете на самите стъкла. Безспорен хит са очилата във форма на котешки очи. Ако се спрете на този модел, изберете изчистени цветове, препоръчват стилистите. Предложението на "Прада" например е да заложим на цветова комбинация за рамката между черно и златисто и стъклата също да бъдат черни. Имайте предвид, че "котешките очички" стоят добре на по-тесни лица с не много изразени скули.
Това лято шарените тоалети и аксесоари изживяват своя пик. Комбинациите между различни цветове, несъвместими на пръв поглед, важи и за рамките на очилата. Няма да останете незабелязани на плажа, ако раздвижите едноцветния си тоалет със слънчеви очила с правоъгълни стъкла в синьо, зелено или лилаво и дебела многоцветна рамка.
Ретро моделът в стил Джон Ленън също е много тачен от дизайнери и стилисти през лято 2014. Кръглите стъкла, придружени от много тънка рамка, са добра алтернатива както за партита край плажния огън, така и за градското ежедневие. Този модел допълва идеално лица с всякаква форма, но ако искате да си придадете истински ретро вид и имате дълга коса, ви препоръчваме да я оставите пусната, леко начупена и падаща небрежно, без никакви допълнителни аксесоари.

Равнис по звездите

Близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън винаги са показвали невероятен вкус за слънчеви очила. Още от тийнейджърските си години те рядко се явяват на светски събития без любимия си аксесоар. Освен това винаги се стараят да са в крак с модата. Ако пък случайно бъдат заснети от папараци с модел, който не е хитов през този сезон, той задължително става номер 1 през следващия. Дали пък те не диктуват модата в слънчевите очила? (снмки bliznachki)

Бионсе също е от звездите, които притежават богата колекция аксесоари, включително и много чифтове слънчеви очила. Като модна икона и идол на много жени по света, тя рядко си позволява да не е в крак с последните тенденции, независимо дали е на светско парти или на разходка с малката си дъщеричка. (снимки beyonce)

Ако говорим за екстравагантен и запомнящ се външен вид, определено поп звездата Риана е пример за това. Впечатляващите модели слънчеви очила, с които лудува на плажа или се появява в новите си клипове, са неотразими. Риана е фен както на огледалните, така и на матовите стъкла. Що се отнася до рамките - колкото по-странни, толкова по-добре. (снимки rihanna)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай