Костов: Изпълняват политическа поръчка

Костов: Изпълняват политическа поръчка | StandartNews.com

Това, което правят в момента, е да изпълняват политическа поръчка. Това заяви Иван Костов на излизане от следствието, където бе разпитан като свидетел за КТБ.

"25 години вкъщи един огромен плик е пълен с призовки за разкарване на мен и моето семейство по такива инициативи на прокуратурата. 25 години различни глави прокурори са се пробвали да ме обвиняват вербално за какво ли не. Нито едно от тези неща не е стигнало до съд. Никога не е повдигано срещу мен дори предварително производство. Аз мисля, че е крайно време наистина да има съдебна реформа, за да спре това безчинство, което става тук", обясни той, цитиран от БГНЕС.

Костов се е обърнал към наблюдаващите прокурори Гешев, Стоянов и Ганчева, на които не чул малките имена, за да покажат на медиите договора, за който се твърди, че е предоговорен. "Ако не могат да го покажат и ако такъв не съществува, да опровергаят, защото те са прокуратура не на някой, а на всички", каза той.

Стандарт Нюз припомня, че Иван Костов дойде в столичното следствие, за да обясни как точно е договорил договора си в КТБ от преференциален в обикновен. "Точно това ще накарам да дойдат да ви го обяснят. Те трябва да ви го обяснят, защото те твърдят, че е така", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай