Колко струва ризата на Бойко Рашков? Папарашки снимки

Бившият МВР шеф харесва скъпи аксесоари

Колко струва ризата на Бойко Рашков? Папарашки снимки | StandartNews.com

Суетата изобщо не е чужда на бившия вътрешен министър, сега пернишки депутат от „Промяната” Бойко Рашков. Интересът му по скъпи модни аксесоари може да се конкурира само с този на младите му колежки от Народното събрание, които по цял ден обсъждат марковите си чанти и обувки.

Фотографите на ПИК и „Ретро“ уловиха депутата от ПП да си тръгва след работен ден в Народното събрание, облечен с риза за 1000 лева, произведена от елитната дизайнерска марка „Бърбъри“.

Бившият вътрешен министър бе прикрил скъпарската дреха с по-семпло синьо сако, но брандираната яка на ризата се подаваше набрежно под него. Тя е от последната колекция на английската марка, която е изключително тачена от британската аристокрация. Проверка в чуждестранен онлайн магазин показва, че цената ѝ е 495 евро.

Дрехите на „Бърбъри“ са предпочитани от редици политици у нас, а един от най-видните ѝ почитатели е Румен Овчаров, който наскоро се появи в тв ефира с тяхна жилетка за 2 хиляди лева.

След няколко метра ходене под жаркото слънце Рашков се качи на хладно в чисто новия си автомобил „Тесла“, очакващ го на метри от сградата на НС. Ексминистърът, който е имотен крал и има палат с 12 тоалетни, наскоро се сдоби с електрическото возило, чиято цена е 110 хиляди лева. Моделът е произведен през миналата 2022 г., а Рашков закупил американската кола от столична автокъща в квартал „Орландовци“.

„Теслата“ на Рашков сред най-умните автомобили, последно технологично поколение. Тя е програмирана почти да се движи сама на пътя, с минимална намеса на шофьора. Умее да познава пътни знаци, асистира на водача, предупреждава го, ако по невнимание напусне лентата, и контролира скоростта. Освен това в купето на електромобила цари същински лукс – изискан кожен интериор, телевизия, големи плазмени екрани, гласов контрол и какво ли не.

.Риза като на Рашков се продава 495 евро в известен онлайн магазин

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай