Коледна бомба! Кой сви сармите на Кирил Петков?

Бившият премиер разкри голяма тайна

Коледна бомба! Кой сви сармите на Кирил Петков? | StandartNews.com

Бившият премиер и съпредседател на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков хвърли поредната бомба. Той разкри пред "Стандарт", че освен съдбата на многострадалния втори мандат за съставяне на редовно правителство, който ПП очаква от президента, съдбата на трапезата на Бъдни вечер и Коледа също е в неговите ръце.

Експанзивният политик винаги приготвя нечетния брой постни ястия за бъднуването – от сармичките с лозов лист и кисело зеле, през пълнените с ориз чушки и постния зрял боб.

Съпругата му – канадката Линда, изцяло е приела родните традиции за празничните софри по Коледа и, макар да е популярна кулинарка, никога не се намесва в приготовленията за тях. Още повече, че през тези дни е затрупана с поръчки за безглутеновите си торти и изцяло се е отдала на сладкарството.

На Коледа семейството ще вкуси от оригиналните сладкиши заедно със скъпите гости, които очаква. Това е голямата им дъщеря Ванеса, която ще се завърне от САЩ за Коледа. И бащата на Кирил Петков – Петко Петков, който ще посреща празниците заедно с цялото семейство на сина си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай