Понеделник,

Кои са най-високомерните зодии

От: Агенция Стандарт -
1283
Кои са най-високомерните зодии
A
A
A

Козирог

Козирозите са изключително честолюбиви и често са много добри в това, с което се занимават. И не би имало нищо лошо, ако не демонстрираха постоянно своето превъзходство, натривайки носа на останалите. Те са майстори в това да се самоизтъкват и да карат другите да се чувстват глупаво с надменния си маниер. Крайно отблъскващо!

Лъв

Лъвовете са не само егоцентрични, суетни и самовлюбени, но умеят и като никой друг да унижават околните. Лъвът обича да бъде в центъра и да засенчва всички наоколо. Често е достатъчно да ви отправи пълен с презрение поглед, за да се почувствате жалки. Разбира се, че подобно държание не се приема добре. Драги Лъвове, понякога трябва да давате заден ход, ако не искате хората да ви намразят.

Дева

Девите обичат да усвояват нови знания и да ги споделят с другите. На пръв поглед звучи добре, нали? Девата обаче го прави по толкова надменен начин, че кара човека да се чувства нищожен. Думите, с които обикновено започва обясненията си, са: „Ама как така, не го ли знаеш?! Хм, добре тогава, аз…“. Така тя все едно иска да му каже: „Как е възможно да си толкова невеж!“.  


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com