Вторник,

Кои са най-избухливите зодии

От: Агенция Стандарт -
Кои са най-избухливите зодии
A
A
A

Всички зодиакални знаци имат уникални характеристики. С кои трябва да се шегувате внимателно в тяхно присъствие, защото приемат всичко лично? Астролозите дават своя отговор.

Хората, родени под тези знаци, могат да бъдат много избухливи и сприхави. Дори неволна критика, забележка или наблюдение в неподходящ момент могат да наранят чувствата им. В основата на всичките им оплаквания е една фина чувствителност, пише "Тялото".

Рак

Най-обидчивият знак. Родените под съзвездието Рак са раздразнителни и чувствителни. Това ги води до големи страдания от всяка неразбрана дума. Ракът не пропуска нищо и ако е обиден, той спира да говори, докато не получи обяснение.

Той може да се обиди, дори и да не сте възнамерявали да го засегнете. Обикновено Ракът страда мълчаливо, но понякога може да даде отговор, и на свой ред да обиди опонента си.

Риби

На второ място са Рибите. Хората, родени между края на февруари и средата на март, са особено податливи на критика и много страдат от нея. С представителите на тази зодия трябва да внимавате и да претегляте всяка дума. Възмущението им често се изразява в сълзи: колкото повече са обидени, толкова повече плач.

В същото време те бързо прощават, особено когато има извинение. Хората от този знак рядко преминават в настъпление, но не се учудвайте, ако изведнъж изчезнат от живота ви. Ако това се е случило – има защо, спомнете си последната си критика към тях.

Скорпион

Скорпионът обикновено реагира на критика с атака. За разлика от други, по-закачливи знаци на зодиака, Скорпионът не се оттегля в себе си и не пролива сълзи напразно. Скорпионът преминава в контраатака – той обижда и критикува много остро, дори преминава граници.

Всъщност Скорпионът първо страда, а след това избухва и неочакваната му реакция може да ви обърка. Ако попаднете в битка със Скорпион, трябва да знаете, че той се е почувствал наранен вчера или завчера, или дори миналата седмица, но той говори за това сега. Затова потърсете причината за атаките му в миналото.

Лъв

Лъвът е докачлив знак, но се бори да приема критики и дори се гордее, че опитва. Но в крайна сметка реагира с атака. В кавгите Лъвът винаги има последната дума. Какво да правите? Никога не спорете с обиди с Лъв, особено ако той ви е скъп.

Възможна е конструктивна критика, но обърнете внимание на начините – не го карайте да се чувства нападнат или да наранявате гордостта му. В противен случай той ще стане сприхав и раздразнителен и ще започне да търси благодарност другаде.

Овен

Реакцията на Овен към обида обикновено е импулсивна, той го прави инстинктивно. В случай на нападение той няма да облизва раните си, а ще реагира много остро, за което ще съжалява в бъдеще.

Ако сте Овен, вашият съвет е да помислите внимателно и да броите до десет, преди да кажете нещо (дори и да сте много ядосани и разочаровани). Е, ако се карате с някой, роден под знака на Овен, трябва да внимавате – не го обиждайте, иначе няма да ви е комфортно в последвалата битка!

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички