Кого наричат "мама" децата на Киркоров

Наталия Ефремова е кръстница на Алла-Виктория и Мартин-Кристин

Кого наричат "мама" децата на Киркоров | StandartNews.com

Алла-Виктория и Мартин-Кристин - децата на Филип Киркоров, наричат "мама" Наталия Ефремова. Тя не е жената, която ги е родила, но със сигурност ги отглежда и възпитава. Дамата живее постоянно в огромната къща на поп краля, но няма романтична връзка с него. Нито пък тя е тази, която е направила дует с прочутия музикант за създаването на биоматериала за сурогатната родителка.

Наталия е много добра приятелка с Киркоров и може да бъде видяна на повечето семейни снимки. Ефремова е и кръстница на малките, така че те с пълно право се обръщат към нея по този начин. Кръстникът им е култовият телевизионен водещ Андрей Малахов.

Има и друга хипотеза - че Алла-Виктория е точно копие на Аглая Тарасова, 26-годишната кинозвезда, която натрупа червени точки с "Лед" и получи гран при "Златният орел" за водеща роля. Нейна майка пък е прочутата Ксения Рапопорт.

С децата на Филип винаги е и любимата им леля Мари, която обгражда с любов и самия него след смъртта на майка му Виктория. Мари не се отделя от сладурите, докато те се отдават на хобитата си. Алла-Виктория вече се пробва като модел и успешно се снима за лайфстайл списания. Но и тя, и брат й залягат най-вече над уроците - английски, френски и руски, музика и всичко останало.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай