Кофичка и лопатка в раница косатка

Кофичка и лопатка в раница косатка | StandartNews.com

На плажа децата прекарват най-много време в игри на пясъка - с кофички, сито, лопатки, колички. Важно е малчуганите да има в какво да носят любимите си играчки, хавлията, слънчевите очила, вкусните лакомства.

В магазините има голямо разнообразие от детски плажни чанти. Те са практични, шарени и подходящи за носене на рамо. Обикновено са от полиестер. Преобладаващите цветове са жълто, морскосиньо, оранжево, виолетово, розово. На повечето има изобразени цветя, пеперуди, морски звезди, мидички, корабчета. Привлекателни са чантите с изглед от морския бряг - палми, море, вълни, риби, раци, октоподи. Или с илюстрация от морското дъно - русалка, водорасли, делфини. На някои има послания като "Fun In The Sun" и "Time For Sun". Момичетата се радват на прозрачна пластмасова чанта с героините от анимационния сериал "Winx" и други любими герои на хлапетата - Hello Kitty, Tweety и Mickey Mouse. Цените започват от около 3 лева за пластмасова прозрачна чанта и стигат до 29.00 лв. за направените от полиестер.

Хит са раниците във формата на делфин и на косатка. Те са практични и водоустойчиви. Разполагат с 5 литра основно отделение за съхранение на плажна кърпа и аксесоари, както и малък джоб за закуски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай