Кобрата разкри семейни тайни. Ще има ли още деца?

Кубрат Пулев сподели как се справя в ролята на родител

Кобрата разкри семейни тайни. Ще има ли още деца? | StandartNews.com

Кубрат Пулев разкри как се справя в ролята на родител и една добре пазена семейна тайна.

Кубрат се сдоби със син на Петльовден тази година и му даде гръмкото име Спартак. През декември миналата година пък сподели в ефир, че е станал татко на първородната си дъщеря. Нейното име е Христина. Кобрата разкри още защо няма трети брат и защо е кръстил сина си Спартак.

"Един човек, ако няма семейство, то той не се е доказал в нищо. Дори да е успял в друго, той няма нищо. Децата дойдоха в точния момент. По-рано щеше да е много рано, по-късно щеше да е много късно. Човек колкото и да планира, децата просто се случиха. Преди това бях прекалено див, сега е точното време да бъда баща.

Винаги съм искам да имам момче. Когато се роди дъщеря ми Христина обаче, направо се разтопих. Чувствам се уникално. То зарежда, това е любов. Всичко идва от баща ми. Той много е искал да има момче, но след няколко момичета за малко да се откаже. Пробвал за последно и съм се родил аз. После пак и тогава се ражда брат ми Тервел. Много е искал трето момче, което да кръсти Спартак, но майка ми е отказала да има повече деца. 

Сега мечтата му се възроди. Затова синът ми се казва така - Спартак. Не бързам да го правя боксьор. Трябва да сме умни и да подходим с отговорност. Ще видим дали има качества като стане по-голям. Не е за подценяване и неговото желание", заяви Пулев  в интервю пред bTV и каза как се отнася с дъщеря си Христина.

"Трябва да сме благодарни към Господ и природата. Бях предубеден, когато ми се роди момиче. Сега обаче съм благодарен. Мислех си, че ще бъда много строг баща, но реалността е друга. Позволявам всичко на дъщеря ми Христина. Не мога да й откажа. Другите й се карат, но аз й давам да прави каквото иска", призна Кубрат.

Кобрата призна, че децата му дават сила и отправи предизвикателство към брат си Тервел.

"Да той има три деца, а аз две. До няколко години обаче ще го надмина и пак ще си говорим. Повярвайте ми, нали записвате", каза Пулев с усмивка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай