Киркоров: Шоубизнесът тръгва след 2 години

Хората още дълго няма да имат пари за концерти, казва прочутият музикант

Киркоров: Шоубизнесът тръгва след 2 години | StandartNews.com

„Шоубизнесът може да се върне в предишния си график най-рано след две години. Ще има фестивали и епизодични участия, но хората дълго време няма да разполагат с достатъчно пари, за да си позволят билети за концерти“, коментира тези Филип Киркоров пред руски медии. Членовете на неговия екип оцелявали с нови професии – един миел коли, друг разнасял храна, трети работил в колхоз, споделя още той пред „Събеседник“. Самият Филип, естествено, няма никакви финансови проблеми. „Спокойно мога да си позволя да не работя поне 10 години. Имам достатъчно натрупан капитал“, искрен е арменецът от Варна.

По време на пандемията 53-годишният крал на поп музиката в бившия СССР най-после е намерил свободно време за децата си. „Няма да повярвате, но едва сега ги открих – толкова са пораснали, толкова са зрели. За щастие поне на този етап не проявяват никакви мераци за пеене – Мартин се увлича по футбола, а Алла-Виктория иска да рисува, да бъде художник и декоратор, фигурното пързаляне също й харесва“, признава Киркоров.

По време на карантината той се включи в снимките на сериала „В шоуто на маските“, в който изигра себе си, но докато се правеше на бивш десантчик, който ръси двусмислици със сексуален подтекст, успя да разгневи консерваторите в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай