Киркоров продава 300 000 свои дрехи, някои дарява

Поп кралят на Русия, който е роден във Варна, ще отваря онлайн бутик

Киркоров продава 300 000 свои дрехи, някои дарява | StandartNews.com

300 000 свои дрехи и аксесоари, както и 3000 чифта обувки, кецове и ботуши от домашния си шкаф ще предложи в своя интернет бутик Филип Киркоров. Поп кралят на Русия, роден във Варна,  е започнал грандиозна чистка и още по-грандиозно подреждане на изумителния си гардероб.

 Неговият стилист Арсен Айрапетов твърди, че световноизвестният певец ще стартира онлайн магазина си през есента, тъй като дотогава фешън експерти ще описват и оценяват модното му имущество. То ще бъде брандирано в различни категории – за мъже, но и за жени, за младежи, но и за деца.  Стотици от дрехите са чисто нови, все още с етикетите си.

И понеже целта на Киркоров е не обогатяване, а освобождаване от ненужното, той ще постави на одеждите съвсем достъпна за народа цена – средноаритметично по 7 000 рубли, което е приблизително 90 евро. Известни хора в Русия побързаха да излязат с негативен коментар -  художникът Никас Сафронов написа, че ако той иска да разтовари гардероба си, то ще подари излишното за него на онези, които се нуждаят и нямат финансова възможност да си го осигурят.        

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай