Киркоров купи на сина си Ролс Ройс за 300 бона

Кралят на руския поп вярва, че децата трябва да се глезят

Киркоров купи на сина си Ролс Ройс за 300 бона | StandartNews.com

Филип Киркоров отглежда сам двете си отрочета - Мартин и Алла-Виктория. Кралят на руския поп вярва, че децата трябва да се глезят, което той прави постоянно. Малкият Мартин скоро няма да навърши пълнолетие, но популярният му баща вече го е зарадвал с подарък за 18-ия му рожден ден. Киркоров е купил на синчето си Ролс Ройс за 331 хиляди евро предава "Рамблер.ру", цитиран от Пик. Киркоров обяснява, че синът му вече се интересува от автомобили, като отлично разпознава марките и знае характеристиките на повечето луксозни модели. Мартин сега търпеливо чакал да настъпи моментът, в който ще може да подкара своя подарък. 

"Вече се оглеждам и за зет и снаха за децата си. Има голям интерес. Особено към Мартин. От двегодишна възраст синът ми познава всички марки. Казах му, че вече има "Ролс Ройс" и той мечтае да стане на 18, за да седне зад волана му. Въпреки че все още не разбира, че на "Ролс Ройс" е по-добре да се возиш отзад. Алла Виктория е принцеса. Тя предпочита каретата", сподели Киркоров.

Поп кралят разкри още, че от известно време не общува с бившата си съпруга Алла Пугачова, но не посочи определена причина за това.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай