Неделя,

Хотел Marinela Sofia отличен с награда Fashion place 

От: Стандарт -
488
Хотел Marinela Sofia отличен с награда Fashion place 
A
A
A
  • На 10.03 от 19:30 в зала "София" се проведоха бляскавите четвърти модни награди Code Fashion Awards 

Code Fashion Awards отличи най-добрите модни фотографи, корици на списания, коафьори, гримьори, стилисти, модели, дизайнери и брандове в различните стилове за изминалата 2021 година.

Екипът на хотел Marinela Sofia бе отличен с наградата Fashion place, което бе връчено на Лиляна Васкова - Event Sales директор.

“Изминалата 2021г., беше тежка за нашия бранш, но въпреки това екипът ни успя да преодолее трудностите и да запази високото ниво на услугите си - за това и смятам тази награда за напълно заслужена. Нашите клиенти са специални, взискателни и уникални! Любими са ни всички и се стремим винаги да изпълняваме желанията им. Чували сте за нашия  слоган “Град в града”, а сега надградихме концепцията с “Пълен с живот”! Това сме ние, при нас можеш да откриеш от място за една класна презентация на новия си фирмен продукт до едно весело парти за личния си повод, от международна конференция, която събира гости от цял свят, до една мечтана сватба, поставяща началото на най - ценното в живота – семейството.  Отскоро разполагаме и с няколко напълно нови локации - реновирано конферентно лоби, ресторант “Амбасадор” и новоотворения Burrata Italiana. Щастлива съм, че работя това, което обичам и го правя точно тук, в хотел Marinela Sofia!”, споделя Васкова.

Можете да планирате и вашето следващо събитие в хотел Marinela Sofia - Подробна информация за зали и пакети  http://bit.ly/2R8AMA6

Снимки : Хайлайф


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com