Четвъртък,

Хороскоп: Везните успяват във всичко, близнаците флиртуват

От: Рачо Рачев -
6049
Хороскоп: Везните успяват във всичко, близнаците флиртуват
A
A
A

Интуицията ще ви помогне във всичките ви начинания днес. Всяко ваше действие ще доведе до благоприятни последици, ако носи положително послание. Можете да стартирате нови проекти или да търсите работа. Опитайте се да държите емоционалните си импулси под контрол.

Овен

Денят ще е успешен, ако нямате твърде големи очаквания от него. Тези, които не си правят напразни илюзии и гледат реално на нещата, ще бъдат доста доволни от начина, по който се развиват събитията.

Телец

Денят като цяло е ползотворен, но не разчитайте на лесни успехи и бързо постигане на целите. Хубаво ще е да имате търпение, тъй като много от задачите, които стоят на дневен ред ще отнемат повече време, отколкото се надявате.

Близнаци

Денят върви добре, няма причина да се нервирате и притеснявате. Не е нужно да се престаравате прекалено, за да направите добро впечатление: важно е да бъдете себе си. Не е изключено да започне началото на романтичен флирт.

Рак

Хубаво ще е да отделите време да се запознаете по-добре със ситуацията и фактите. Добре би било, ако наблизо има човек, който е готов да сподели своя опит, да ви даде разумен съвет. Но не бива да пренебрегвате и добрата почивка.

Лъв

Денят не е особено подходящ за инициатива в деловите и лични отношения. Хората около вас няма да възприемат и подкрепят веднага идеите ви, но с времето, може да ги оценят. Не бързайте да се отказвате: постоянството носи невероятни резултати.

Дева

В днешният ден се пригответе за усърдна работа. За да постигнете каквито и да било цели, са необходими сериозни усилия. Възникват доста въпроси и отговорите, които изплуват на повърхността, могат да ви объркат повече.

Везни

Денят е пълен с изкушения, на които трудно може да се устои. Не трябва да бързате с вземането на важни решения. Следобедът ще бъде по-благоприятен. Имате шанс да успеете в много неща, да се справите с решаването на по-сложни проблеми.

Скорпион

Денят е сравнително добър, но не е подходящ за важни начинания.  Вие с ентусиазъм приемате трудните предизвикателства. Подходящо е за уединение, самоанализ и оценка на минали действия или за изграждане на планове за бъдещето.

Стрелец

Добре е да разгледате вашата ситуация от различна гледна точка и тогава ще успеете да видите възможностите, които тя разкрива; но не всички ще успеят да сторят това. Възможно е да имате нужда от подкрепа и насърчение.

Козирог

Днес сте преизпълнени догоре с енергия и ентусиазъм! Уверени сте в себе си и в това, което искате да постигнете. Усилията ви най-накрая започват да дават плод и това ви изпълва с удовлетворение и задоволство.

Водолей

Добре разбирате, че е нужно да се подходи по-сериозно към нещата, за да постигнете успех. Но това се оказва доста трудно: денят носи твърде много изкушения, а вие лесно се разсейвате. Опитвате се да правите компромиси, но често това не е достатъчно.

Риби

Опитайте да се отпуснете. Денят е напълно подходящ за това. Ако е възможно, по-добре е да отложите сериозните и важни въпроси за друг ден. Гледайте да не рискувате, особено когато става въпрос не само за вашите интереси.

Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com