Хороскоп: Ракът с парични постъпления, девите си връщат стар дълг

Предстоящите празници правят последния работен ден напрегнат, но звездите са с вас

Хороскоп: Ракът с парични постъпления, девите си връщат стар дълг | StandartNews.com

Предстоящите празници правят последния работен ден напрегнат, но звездите са с вас. Дали ще получавате пари, дали ще се срещате с приятели, днес е важен ден да решите отлагани проблеми.

ОВЕН

Началото на деня ще е напрегнато и затова отложете по-важните дела. Днес заложете на рутинните задачи и не поемайте рискове. Бъдете внимателни и с парите – избягвайте съмнителните сделки. Не са изключени срещи със стари познати, от които дълго време не сте имали новини.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден без никакви поводи за тревоги и вълнения. Може да се заемете с нов проект. Отлично ще се справяте с най-различни задачи и бързо ще се ориентирате в материя, за която сте имали само бегла представа. Вашата искреност ще бъде оценена и ще получите необходимата ви подкрепа.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте днес. Сутринта не е толкова благоприятна и не е подходящо време за важни занимания. Ще имате спор, който ще се превърне в кавга и доста ще изнерви обстановката. За щастие, позитивните тенденции ще се усилват и вие ще ставате все по-уверени. Вечерта е подходяща за семейни дела.

РАК

Днес имате шанс да завършите нещо, започнато отдавна. Ще постигнете добри резултати, дори и обстоятелствата да не са добри. Ще получите и подкрепата, от която се нуждаете. Парични постъпления, макар и малки, но навременни, ще ви позволят да направите някои по-големи покупки.

ЛЪВ

Днес ще ви бъде трудно да се съсредоточите. Налага се да мислите за много неща едновременно, но ще се справите. Не бързайте с взимането на решения по важни въпроси. Трябва ви време, за да обмислите всичко внимателно. Смяна на обстановката ще ви бъде от полза.

ДЕВА

Днес може да обсъждате всякакви важни въпроси, без опасения, че ще възникнат сериозни разногласия. Някои от вас ще намерят доста влиятелни партньори. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси. Вероятни са успешни покупки и изгодни сделки, може да ви върнат и стар дълг.

ВЕЗНИ

Хубав ден за общуване. Хора, с които преди често сте спорили, днес са готови да ви подкрепят и поддържат вашите идеи. Очаквайте парични постъпления. Не е изключено да ви върнат стари дългове или да ви платят за отдавна свършена работа. Не бързайте да ги харчите. Помислете за дългосрочна инвестиция.

СКОРПИОН

Пред вас се откриват нови възможности. Ако действайте решително, всичко ще се получи както го искате. Околните не винаги ще ви подкрепят. Това не трябва да ви притеснява, защото ще имате добри резултати, само ако работите самостоятелно. Смело поемайте рискове. Интуицията също ще ви помага.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден, но успешен. За да решат някои сложни проблема, на мнозина от вас ще се наложи да си припомнят знания, придобити отдавна. Не действайте сами – днес помощта ще ви е повече от необходима. Очаквайте срещи и запознанства, които ще играят важна роля в живота ви.

КОЗИРОГ

Днес ще имате проблеми със съсредоточаването. Ще ви разсейват безполезни занимания. При това рискувате да пропуснете нещо важно. Добре ще е, ако до вас има човек, който да ви подкрепя и да ви дава съвети. Очаквайте приятни срещи, на които ще имате възможност да обсъдите дългосрочни планове.

ВОДОЛЕЙ

Проведените днес делови разговори ще се окажат особено полезни. Те ще ви помогнат да разберете как да реши някои належащи проблеми. Денят е подходящ за романтични срещи, които ще ви донесат много приятни емоции. Мнозина от вас ще намерят начин да зарадват любимия човек.

РИБИ

Прекрасно време да потърсите партньори. Споделяйте своите идеи така, че всеки да е готов да се включи в изпълнението им. Възможно е да получите делово предложение, което ще ви заинтригува. Не бързайте с отговора си. Не са изключени парични приходи от неочаквани места.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай